Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


18.rész ._.

2013.10.01

 
Reggel*

-Jóreggelt,álomszüszék...
-neked is,amugy halott vagyok..nem akarok élni..
-ne csináld Justin..
-Gomez miatt vagy szomorú..
-ahha

Selena tönkre teszi az életem de ezt nem fogom hagyni ezért fel hivtam Selenát Justin telefonjáról és azt mondtam neki h valja be h hazudott vagy tönkre teszem a karrierjét nem vagyok fenyegetős tipus de ez muszáj volt,nagy nehezen ki is nyögte h csak kamuzott és meg igérte h ez csak 3 fogjuk tudni,valamenyire meg nyugottam,majd Justin ébrezgettem ...ugyan vissza aludt elmeséltem neki mindent és hálás volt,jutalmam egy csók volt :D ...
-Na Bieber öltözz fel és viszel az öledbe vagy a hátadba?
-Ahha..Neked bármit..

Majd mikor fel öltöztünk mind2-en meg csináltam a hajam,ki sminkeltem magam ki vasaltam hajam,meg mostam a fogam Justin meg csinálta  haját és meg mosta  fogát ..majd meg fogott az ölébe és le vitt..közbe csókolgattam,anyáék már vártak az asztalnál reggelizni már meg ilyedtek..h valami bajom van h Justinnal cipeltettem magam én el modtam h csak lusta vagyok,Majd meg reggeliztünk el mentünk Lillusékhoz el vittük a kis ruhákat amiket tegnap vettünk Chrisnek ^-^
Mikor oda értünk még aludt a kisbaba és Ryan is...
-Szia,Lillus jól aludtál ?
-sziasztok,egész éjjel nem aludtam sirt a baba Ryan meg jót aludt..
-uhh.az nem jó..

 

Majd fel ébredt Ryan is,és Justin és Ryan el mentek a studioba utána meg maradnak pár haverjaival bulizni nem haragszok Justinra hisz nem csak velem lehet ,El is mentek én és Lillus mikor felébredt a kicsi,és ahogy feküdt a plédjén hát meg zabáltam..gyors csináltam róla egyképet..


Aztán ahogy jobban néztem a cukiságot,átfutott az agyamon egy mondat "én is szeretnék anya lenni" utána egyből ugy gondoltam h ez még korai..Majd fel öltöztettük a Chriset és el mentünk sétálni közbe toltuk babakocsiba ..És Lillus azt mesélte h anya Mariah el utazott Lillus apukájának a szüleihez,hát Lillust nem érdekelte hisz miota az apja meg halt nem jön ki az anyával amit meg is értek pont most hagya el mikor szüksége van rá hát szép,én ha össze is veszek anyával ugy is tudom h szeretjük egymást és számithatok rá,egy kis fagyizónál meg álltunk fagyizgattunk majd be mentünk egy játék boltba vettünk Chrisnek játékot ,de még pici nem nagyon érdekelte..Majd kicsit,amint mondtam KICSIT kb 5-percre mert már sirt is,aztán Lillus meg engedte h meg cumiztatsam le ültünk egy padra meg fogtam az ölembe és bele raktam a kis szájába a cumisüveget annyira cuki volt.végén mikor már nem volt éhes a csöpség agyonra csókolgattam a pofikáját..Sokan jöttek hozzám,persze Justin miatt h most mit csinál,jolvan-e és üzengettek neki,..Sokat sétáltunk.beszélgettünk,majd vissza mentünk Lillusékhoz meg fürdettük..persze arról is csináltam képet..

 

Mivel már sötétedet,indulnom kellet,Lillus egyedül volt a házba Chrissel fel ajánlottam neki h maradok de azt mondta h menyek csak,el lesz a kisfiával :D <33 ki tudja mikor jön meg a két idiota ..:/ Hát haza is indultam,hivtam egy taxi-t kb 20-25 perc és otthon lettem.,anyáék már vacsiztak én meg agartam várni Justint,anyáék kérdezték h hol van Juss én el mondtam nekik,sokáig beszélgettünk..majd fel mentem a szobámba meg fürödtem ,fel néztem Twittere és Facebook-ra na meg ask.fm-re mennyi hülyeséget kérdeztek ...és persze el hortak minden "szőke ku*rvának" pedig nem teljesen vagyok szőke (szőkésbarna) a hajszinem.. de engem  nem érdekel ..Már nagyon unatkoztam ezért fényképezkettem egy kicsit a legjobb képet,kiraktam twittere ,már 10-óra van,Justin még nincs otthon,anya ,apa és a nagyi már aludtak és a nappaliba vártam Justint,hivogattam de nem vette fel a telefont,be kapcsoltam a tévét...néztem egy hülye vigjátékot majd meg jött Justin..
-Jó reggelt,szépség..
-reggelt? Justin este 10 óra múlt..te be vagy rúgva...
-dehogy,nem ittam sokat..
-áá nem ..
-na jó egy picit csak de Lil Twist hibája ő itatott le és Ryant is ...

Hát mit mondjak,nem örülök neki h Justin be van ba**va de most mit tudok csinálni,mondtam Justinnak h kajáljunk de közölte velem h nem éhes ..de jó ehetek egyedül én őt vártam erre nem eszik velem hát kurva jó ..még én ettem Justin ki ment a kertbe a medencéhez.. (beépitett)

Házunk és az udvar *-*:


 


-Justin mit csinálsz?
-Úszok..
-ilyenkor?
-igen gyere te is..

Erre be ugrott a vizbe.. majd hivott magához én oda mentem nem gondoltam volna h be húzz a vizbe de meg tette..és hozzá teszem h jég hideg a viz..

-Justin,normálisvagy ? meg fogunk fázni..
-engem fűt a szerelem..
-igen? és kibe vagy szerelmes?
-hát nem beléd..
-mi a picsa ? akkor kibe?
-spongyabobba <3 *-*
-hát oké,sok boldogságot :D

Nagyon is józan Juss ahogy el nézem,le cserélt spongyabobra -.- És tönkre ment a kedvenc telóm :(( fizetni fog Bieber..majd ki mentünk a medencéből fel mentünk csináltam jó forró vizet a zuhanyzoba majd meg fagytam :S 
-nem akarok fürödni..
-de akarsz,büzlesz az alkoholtól..
-nem is ...
-de is! nem akarsz vetközni? majd én le vetköztetlek..

Majd vettem róla le a polót majd naciját stb...

-mit fogunk csinálni h vetköztetsz..?~nézett rám sunyi szemmel Juss..
-nem az amire gondolsz,fürödni fogunk..

Alá mentünk a zuhany alá észre vettem h Justin ahja ragacsos majd meg mostam neki mivel M.r.Bieber nem volt hajlandó meg mozdulni ...egyszer csak meg ölelt furáltam csak azért ölelt meg h a bikinim felsőjét ki bontsa ami sikerült is..
-Justin kösd vissza!
-de hogy is igy jó..
-de nekem nem jó..
Majd meg törölköztünk azt már külön csináltuk...Mikor meg törölköztünk,meg száritottam Biebs haját majd nagy nehezen ágyba dugtam de aludni nem tudtam mivel Justin dumált a fülembe..

-akarsz smárolni?
-nem.aludni szeretnék..
-és szexelni akarsz?
-jézusom Justin,de hogy akarok..aludjál már...
-csókoloztam egy dinószauruszzal..
-oké..jóéjt Justin!..
-van citrom itthon?
-nincs 
-fordulj felém..
Felé fordultam..aztán el kezdett fogdosni és nyukálni különböző helyekre inkább fogtam a kezét egész éjjel .. jah és beszélt álmába..igy Biebs jót aludt én nem tudtam vissza aludni..

***Reggel***
Justin épp felébredt mikor fésüködtem...
-Jóreggelt ,szépségem,..
-jobban...-.- jót aludtál drágám? néztem hülyén Justinra
-köszi,jól csak sajjog a fejem,de mi baj mi történt?
-hogy mi történt? akkor el mondom,úgy kezdődőtt h haza hozott az isten ki tudja honann 10 órakor bele lőktél a medencébe a jég hideg vizbe tönkre ment a telóm,beszéltél össze visza ugyan is be voltál ba**va szerelmes voltál vagy vagy spongyabobba egész éjjel beszéltél ..Amanda akarsz smárolni? Amanda akarsz szexelni? Amanda csókoloztam egy dinószauruszal ,Amanda fordulj felém,Amanda ennék citromot Amanda igy Amanda úgy .egész éjjel fogdostál,beszéltél a fülembe mire nagy nehzen el aludtál ki ment az álom a szememből..és egy 20 percet se aludtam a szemeim égnek a fáradtságtól.Ja és ha meg betegszek a hideg viztől akkor te állod a gyógyszerek árát,plusz veszel egy telefont...
-Kérlek,ne haragudj Lil Twist itatott le ,és nem voltam józan..várjunk csak mit mondtam kibe vagyok szerelmes és kivel smároltam? amugy természetesen állok mindent..
-jól hallotad ..spongyabobbot szereted és egy dinószauruszal csókóloztál ...
-később,mindent jóvá teszek,de kérlek hercegnőm hadd aludjak egy félórát ...
-rendben...
Igazából az a félóra 5-6 perc volt,mert le mentem a nappaliba és meg láttam az asztalon egy újságot cimlapon Bieber ezzel a cimmel "Justin Bieber rajongókkal  bulizott az este vajon mit szól hozzá a barátnője" és egy olyan kép volt ahol Justin fogdoss egy csajt hát már nem tudok mit hinni lehet h le is feküdt fele,tudom h be volt baszva de azért ez már túlzás a kurva meg biztos ki is használta az alkalmat..azonnal fel mentem a szobába neki vágtam Justin fejének az újságot..
-kelj fel! :@@
-ahjj.mit csináltam már megint..
-nézd meg az újságot te szemét..
-jéé ez én vagyok..
-azt vettem észre,na és milyen volt annak a csajnak a segge meg a mellei?
-hát öhm.. a tiedhez képest elég nagy..
-Justin,te egy szemétláda..bunkó faragatlan tuskó vagy...le is feküdtél vele?
-de hogy is,én csak téged szeretlek..
-jah azt vettem észre..
-jajj.ne csináld már nem voltam józan és nem csókoloztam vele és nem feküdtem le vele..
-szerencséd h ennyire szeretlek,és ha minden újság bodé a te fejeddel lesz tele ne nyavajogj és ha apu meg látja  kicsinál ügy tudod?
-úristen,ne ijezgess már..
-most öszintén ,kicsi a melleim?
-nem dehogy csak vicceltem ,te igy vagy tökéletes.
-:3 de Justin biztos nem feküdtél le vele?
-nem ,arra emléleznék..
-akkor jó..
-egy lánnyal se voltam együtt úgy. mint veled,és egy lányt se csókoltam meg úgy ahogyan téged szoktalak és ahogyan most foglak

Ültem mellete az ágyon majd  le döntött Justin az ágyra és csókolni kezdett,nem hazudok nagyon jól esett.Majd Justint hivta telefonon Lil Twist láttam a kijelzőn h ő az majd ki vettem a  kezéből a telefont...
-Hello,Justin haver te vagy az? ~szólt bele Twist..
-Justin haverod,megvan halva,köszönhető neked,mi francnak volt jó neked h le itattad?
-csak jót buliztunk..
-ja jó csá..

Nem szeretem ha Lil.Twistel lóg Justin rossz hatásal van rá..Justint utána hivta Scooter ..azonnal el kellet mennie hozzá én el mentem Lillushoz..mert nála hagytam a táskám,meg amugy is meg nézem Christ..^-^ Mikorra oda értem Ryan kivolt terüve amit nem csodálok Lillus teljesen ki volt. azt se csodálom ..
-Amy figyelnél egy kicsit a babára? össze kell takaritsak..
-persze,menyj csak!

Addig,dajkáltam a manócskát..Majd Lillus készlett,beszélgettünk egy kicsit elmeséltem neki a szörnyű éjszakám majd el indultam Justinékhoz mert már rég voltam náluk mikor léptem rá a zebrára csak annyit tudok h közeledik felém egy kocsi ,majd el sötétül minden...

Justin szemszöge...

Jó kis buli volt az este,és azok a  csajok nagyon dögöseg voltak,de annál jobban dögös az én Amy-m és engem csak ő érdekel,de vajon mit akarhat Scoo? asszem van egy sejtésem a cimlap sztori miatt meg kapom a magamét..már meg is érkeztem Scoo házához..
-Szia,Scoo
-Szia,Justin ,meg magyaráznád h mi ez az újság?
-hát ö.öö.. tegnap buliztam
-mindent el veszthetsz a hirnevet mindent ha ilyen hülyeségeket ...

Szerencsémre nem  kellet magyarázkodnom,mert csörgött a telóm bárcsak ne hivtak volna ..MERT Amy anyukája Eszter volt az h Amy kórházba van mert el ütötték ..nem mondtam semmit Scoo nak csak ki futtotam a kocsihoz és csak mentem. mentem mentem és sirtam sirtam sirtam ...ez mind az én hibám ..
***Korházba ***
-Szia Justin,köszönöm h eljöttél ~mondta Eszter letörve :(
-sziasztok,mi történt Amy-val?
- lépett ki  zebrára és el ütötte egy auto..
-meg kell tudnom h ki volt mert akkor kicsinálom a szemetett...
-most csak az a lényeg h Amanda fel épüljön..

Majd jött az orvos ....

-Jó napot dr.úr,lányom Amanda hogy van? ~kérdezte Eszter agodoan 
--szép napot,magunknak is,a lányának nincs semmi komoly baja,azon kivül h el tört a keze és egy nőnek sulyos dolog ami maga lányával történt..
-kérem mondja el..
-sajnos,el veszitette a babáját,és már nem lehet többé gyereke ..
-babája? hisz nem is volt terhes ~kérdeztem,nagy szemmekel..
-de,az volt..minden jel arra mutatott..
-és hogy hogy nem lehet többé gyereke..ez biztos? ~könnyeztem ki..
-igen,ez biztos :( és KÉT szót hajtogatott "Justin,szeretlek" 
-akkor,be mehetek?
-egyszerre csak 1 ember mehet be ..

Mikor el ment az orvos át öleltem Esztert,és Amy nagyiját,sajnos Ádám (Amy apukája) nem tudd eljönni mert dolgozik..be mentem Amandához,egyszer meg kell tudnia,de nem tudom h hogy mondjam el neki,mikor be mentem még aludt meg fogtam a  kezét majd meg pusziltam a száját,fel is ébredt..
-Justin?!
-itt vagyok,pihenj csak,szépségem..
-mit keresek itt?
-el ütött egy kocsi..
-miért nem érzem a kezem?
-mert el tört,de beszélnünk kell...majd ha jobban leszel...
-jobban,vagyok kérlek mondd el ..
-Hát ö..öö kiderült h terhes VOLTÁL ,de el veszitetted a babát,és már soha nem lehet kis gyereked ~el keztem sirni a hogy mondtam neki..
-tessék? az nem lehet Justin mondd h csak vicceltél..
-sajnos nem :( 
-hisz,minden lánynak,nőnek az a álma h anya legyen ,és nekem nem lehet már gyerekem meg értelek ha el hagysz ezért..
-ne mondj ilyeneket,dehogy hagylak el ,szeretlek 
-hát nem érted? nem szülhetek neked gyereket ..
-nem érdekel ,lényeg h szeretlek..

Amanda szemszöge...

Mikor meg hallotam h mi történt velem,romokba hever az életem,mert nem is magam miatt,vagyis nem csak magam miatt,inkább Justin miatt mert tudom h mennyire szeretne egy kis babát és én nem tudom neki meg adni,.:(( Ezért meg érteném ha el hagyna ,és h terhes voltam ,hihető dolog,mert szoktam szédülni meg hát már együtt vagyunk Justinnal több hónapja és csak 1-2 védekeztünk felelőtlenek vagyunk nagyon :(( nem emlékszek semmire 

Majd be jöttek anyáék..is,meg pusziltak,stb..később apa,is el jött majd Scoo,Pattie,Jeremy,Jaxon,Jazzy,Lillus,Ryan,és persze a kis Chris <3  mikor meg fogtam Christ el kapott a sirás mert arra gondoltam h el veszitetem a kis lányom "lányt szeretem volna mindig"  meg is kérdezték h mi a baj anyaék el mondták nekik mert én nem tudtam volna meg szólalni jah és csak egyszerre egy jöhetett volna hozzám és bent voltunk kb 10-12 en :DD örültem h ennyien törődnek velem ..hoztak virágot,csokit majd el jött a nem várt este,csak az apu,anya,nagyi és Justin volt már a kórházba bent akartak nálam maradni de modtam hogy nem kell,de Justin akor is velem maradt votl a kórházi szobámba ilyen fotel szerűség oda huzzta az ágyamhoz és ott ült melletem,én modtam neki h feküdjön mellém xd de azt mondta h jó itt neki,egész éjjel fogta  kezem..<33 annyira szeretem,jah és az újság irók paparazzik a kórház előtt vártak mindek,és mikor be jött egy nővérke meg nézni h hogy vagyok Justin meg kérdezte h meddig kell bent maradnom,és azt mondta a nővér h legalább 24 órát,vagyis egy napot és holnap délután mehetek haza ...nem tudtam aludni ahogy Justin se ezért beszélgettünk..
-Justin? biztos nem fogsz el hagyni mert nem lehet gyerekem?
-biztos,és hanyagoljuk a témát oké?
-oké,de tudd h szeretlek..
-én is nagyon hercegnőm <33

Majd el aludtunk..

***REGGEL**

Mind ketten fent voltunk Justinnal anyáék már kora reggel itt voltak,már sokkal jobban vagyok csak a kezem fáj nagyon..
-Hozhatok valamit a hölgyeknek? ~kérdezte cukin Justin ..
-Justin,nekem valahonann szerezés jégkását most azt kivánom nagyon..anya te kérsz valamit?
-nem,nem kérek ~mondta anyu mosolyogva..
-akkor migyárt hozzom a leges leg szebb hercegnőnek a jégkásáját ~mondta Justin <3 
Majd meg hozta Biebs a jégkását meg ittam,majd az orvos meg vizsgált és azt modta h haza mehetek ,össze is pakultunk anyával,Justin erőkődőtt h kezébe fog a kocsiig el vinni én modtam h van lábam,de azt modta h nem baj az ..Újság irók és  paparazzik-tól nem tudtuk el menni,Justin rájuk szólt "menyjenek már arrébb" de nem mentek Justin meg lökött rajtuk egyet :// Justi néha be gurul és be bolondul,de most igaza volt ,ez már több a sokknál...majd haza értünk Justin fel vitt a szobámig.le fektetett (pihenni) xd 
-nem vagy éhes,szomjas?
-nem,nem vagyok éhes se szomjas de azért aranyos vagy Justin...

Majd meg szólalt Juss telója:

-Szia,Scoo
-szia,Justin Amanda jobban van?
-igen,kösz..
-holnap kellene menni egy interjus-hoz.. ez olyan lesz h egy rajongó fog kérdezni,de Amandát is meg hivták..
-hát ö..öö nem tudom h akar-e jönni mert még gyönge..de meg kérdezem..
-rendben
-Majd vissza hivlak,hello!..
-hello..

Justin el modta h ki volt az és h mit akart Scoo én bele egyeztem már jobban vagyok csak a kezem van gipszbe mert el tört,semmi bajom..Justin probált rá venni h maradjak otthon de nem sikerült neki és azt is modta h ha olyat kérdeznek ami nem rájuk tartozik azt ne mondjam el,ha nem akarom 100% h errőla  témáról fog szólni az interjú hogy "télleg nem lehet gyerekem,télleg terhes voltam stb..majd megint elő hozztam a témát ..
-figyu Justin,nem haragudnák rád ha el hagynál..meg értelek..
-én szeretlek téged :3 életmnél jobban.. és nem bajaz h nme lehet gyerekünk,majd örögbe fogadunk egyet vagy el lopjuk Chriset nagyon édi..
-Oké Christ el lopjuk :3
Persze csak vicceltünk,majd meg érkezett Lillus,Ryan és a babucii...
-Látom már jobban vagy barátnöm..
-igen,már jobban,de el fogjuk lopni Justinnal Christ..
-Héé,nem adom a fiamat,életem értelmét..

Justin a baba hórdozoba be rakta  a kicsit Ryannal és ki mentek ,bizonyára a nappaliba vagy a konyhába..én és Lillus beszélgettünk majd fel keltem az ágyról Lillus parázot h nem szabad fel kellnem ,nem vagyok nyomorék vagy mi..csak a kezem fáj egy kicsit,és kész ki választottunk egy ruhát,és segitett fel öltözni Lillus..

Justin,Ryan szemszöge...

-mit csináljunk ezzel a csöpséggel ~Justin
-nem tudom pl: ettesük meg..?~Ryan
-vagy,vigyük sétálni..~Justin
-Lillus nem fog örülni~Ryan
-épp ezaz ha el mondjuk nem engedd el minket ,csak el megyünk a parkba ~Justin
-na jó menyjünk ~Ryan

Amanda szemszöge:...

Ez a 2-hülye hová vitte a kicsit,leg utóbb pizzávval eteték meg a 2 napos kis babát ,nagyon idegesek vagyunk Lillussal..anya,apa dolgoznak nagyi főz ,el indultunk keresni őket..majd meg találtuk őket a parkba ,babakocsiba volt  a pici,azok meg kb 3-4 méttere arréb beszélgettek a rajongókkal...képzelhetitek h mit kaptam tőlünk ezek nem normálisak Justinnal az élén ...Majd haza mentek a Lillusék én és Justin el mentünk egy fagyizóba..
-Héé,Bieber emlékszel? lógsz egy telóval :P
-jah télleg mennyünk vegyünk egyet te választhatsz..
-okéé

 
Ki választottam egy apple Iphone -t majd haza mentünk,meg vacsoráztunk akkora már anyék otthon voltak,nem örültek h járkálok,nem értik meg h kutya bajom,vacsi után fel mentünk Justinnal a szobámba és firkálni keztünka gipszemre rá irta Justin "egyetlen szerelmed Justin Bieber" plusz két sziv majd lefeküdtünk és aludtunk másnap kórán keltünk,9-re vár a riporter mivel a jobb kezem eltört Justin segitett öltözni amit élvezett is melltartó felhuzásba is segitett már nem vagyok annyira szégyenlős..mikor kész lettünk le mentünk reggelizni el köszöntem anyáéktól be szálltunk Justin kocsijába és 20-percre rá meg is érkeztünk..egy ismeretlen alak láttunk mint riporter ,Kellet választania Justinnak egy Beliebert aki majd kérdezz de nem tudott választani és én választottam helyette ..nagyon örült..majd el kezdett kérdezni..egyszer tőlem.egyszer Justintól ..
-Amanda,igaz a hír h terhes voltál? ~BELIEBER
-Ilyen hamar el terjedt a hír?! amugy igen,de csak voltam sajnos :(
-Tudtatok arról h terhe vagy ? ~BELIEBER
-Nem,nem tudtuk -És,az igaz h már nem lehet gyereked? ~BELIEBER-ez már magán ügy..-Justin,mi történt tegnap előtt este köztettek az egyik csajjal?~BELIEBER-Semmi,nem történt csak buiztunk és kész :) Justin bucsuzokénk adott a csajnak az arcára egy puszit és átölelte és én is :) Majd otthon meg lepő hívást kapott anyu aminek retenetesen örültem..-Sziasztok,most hivot dr.Blake h el téveztette az egyik áppoló aki  papirokat rendezi el tévesztette az adataid az egyik nővel..-igen és?-lehet gyereked..de az igaz volt h terhes voltál..-ez nagyszerű nagyon örülök neki.. MIkor meg hallotam nagyon nagyon meg örültem egyből át öleltem anyát,nagyit és persze Justint is ,majd fel hívtam Lillust el újságolni a jó hírt,mikor le tettem a telefont meg lepő személy csöngetett,mikor meg láttam tudtam h nagy balhé lesz....


 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Another sulfur-containing immense piercing, overspill.

agvoyoxuco,2019.06.07 01:17

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> ezl.bbdk.amandaandjustin.eoldal.hu.mop.wt http://mewkid.net/buy-prednisone/