Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


27.rész:)

2013.10.01

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013. március 4., hétfő


 
Sziasztok!
Először is,köszönöm a komikat..<3 és páran mondtátok h nehezen lehet el olvasni a szöveget ezért meg változtattam a betűtípust.És arra szeretnélek meg kérni titeket hogy ha szeretnétek h valami meg változzon a blogba..nyugodtan írjatok a jobb oldali lévő chatbe..és meg fogadom a tanácsotokat és még arra h a chat fölött iratkozzatok fel rendszeres olvasónak ..és a bejegyzés alatt tudtok szavazni "tetszik" vagy "nem tetszik-re" ..Jó olvasást remélem tetszeni fog..és komikat is kérek ;)<33


Lillust anyukája hívta h holnap után haza utazik Tiffany-val.Lillus nagyon örül h az esküvőjére otthon lesz anyukája és a tesója :). Mikor le tette a telefont be csöngettünk Ali-hoz ..és ő nyitotta ki..be mutattam neki Lillust és Christ majd beljebb hívott minket..és képzeljétek kik voltak ott ..Justin,Ryan,Benji..gondolhattam volna h el hozzák Benjit Alihoz de szerintem nem fogja magát hagyni ..meg még kiskorú Benji meg már 19.és szerintem nem bírná már ki még egy csalódást Alíz .Szóval ..mikor be értünk Benji már fűzőgette Ali-z t de nem hagyta magát..aztán csak ültünk és unatkoztunk.. amikor én,Lillus és Ali ki mentünk a konyhába....
-ki ez a cuki fiú? ~Ali
-Uncsi tesóm..és egy nő csábász csak le akar  fektetni..~Amy
-ahh miért  a helyes pasik szemetek..~Ali
-Ali,ne hagyd magad még csókólozni se csókólozatok tanulja meg h nem minden nő lehet az ővé akit csak akar..
-oké~Ali
-milene ha, át mennék hozzánk csinálnák valami sütit ..aztán játszanák sexy vagy nem sexy-t és kínozd Benjit..és még nem is fogunk unatkozzni..na?
-ez jó program.. ~Ali
-oké~Lillus

 

 
Gondoltam jót játszunk hisz senkinek nincs más programja és moresre tanitjuk Benjit ..:) és ez egy kisebb buli csak 7-en leszünk a kis Chrissel együtt a fiúk egyből bele egyeztek..el is mentünk a  boltba sok mindent vettünk ..mivel egy könnyebb sütit akarunk csinálni a csajokkal a hozzávalokat meg vettük..akkor vettünk még popcornt.. a későbbi filmnézéshez egy csomag rágot,és Chrisnek baba piskotát persze a kaszás nőcivel si ki kezdett Benji.."Szia,elvesztettem a telefon számom,kölcsön adod a tied" egy 19.30 éves csaj lehetett egyből meg adta a számát...xd..:) ücsi volt otthon szóval kb. ennyi..mikor mentünk ki várt minket egy paparazzo és hazáig követett minket jöt előttünk hátra felé lépkedve...xd és közbe fényképezett minket és Benji meg unta ki verte a kezéből a fényképező gépet...:DD aztán haza értünk..be kapcsoltunk egy kis zenét..és  mi csajok el keztünk sütögetni ^^ Chrisre a fiúk vigyázznak....miközbe mi sütögettünk Benji rontotta Justint és Ryant..pontosabban olyanokat mondott h a nők csak arra valók..stb.. :D én meg oda  kiabáltam "Tudod,ide halatszik minden probáld halkabban alázni a nőket" majd ezt hoztuk össze..

Mivel Ali azt mondta h ő nem eszik mert fogyókurázik neki csináltam dinnyéből ki formáztam sziveket..az egézséges :) én Justint mindig ilyennel etetem :)

Majd ki vittük az édességet a srácoknak..majd Benji át karolta Alit..
-te miért nem eszel,bébi?~Benji
-fogyókurázok..-Ali
-minek az? neked nagyon jó a tested ..de ha már itt tartunk..szeretnél fogyni? A szex 1000-1500 kalóriát éget el!~Benji
-de vicces vagy..~Ali
-hagyad már békén Alit ..fogad el h nem minden nő akar veled le feküdni..~Amy..
-pff..majd meg látjuk..~Benji
 
Aztán Chris könyökig bele rakta a kezét a tálba..Ryan nem hogy el vitte vlna meg mosdatni..el kezdte nyalni le  a kezéről a csokit :DD anya egy van de apa is :3 <3 majd fel vittük meg mosdatni :$ majd el altatni ..be kapcsoltuk a tv-t majd rendeltünk pizzát..természetesen a pizza futár csajjal is ki kezdett Benji.."HelloSzija ,de szép vagy! és a ruhád szépen mutatna a szobám padlóján" a csaj csak röhőgöt és pirult..majd el kezdtük a játékot "Szexi vagy nem szexi" a fiúknak lesz egy papírjuk amire rá lesz írva h "Szexi" vagy "nem szexi" és ugyan így lesz a  lányoknál is. ..fel mentünk a szobámba mi csajok és úgy döntöttünk h bikinibe vonulunk  ki.én meg csináltam Lillus szemét :)


Fiúk türelmetlenkedtek..ezért siettünk..Majd ki mentünk..fiúknak tátva maradt a szája ..Benjinek a szeme csak a Ali-n volt..Mindannyian "szexik" voltunk a fiúk szerint..Majd a fiúk következtek :$$ csak egy boxerbe  voltak..:$$$$$$$$$ ahhww mi csajok a fejünk olyan volt mint egy paradicsom :$$ és hát áhh ..nem is tudtam h Ryannak ilyen jó a teste és Benjinek..ahww persze Justinnak a legjobb természetesen...<3 :3 ez nap jobb nem lehetne..vagy még is?! ..épp fel akartunk menni az emeltre fel öltőzni mikor csöngetnek és Ali nyitotta ki..És Nicol volt..és az volt az érdekes h Alit kereste vagyis tudta h it van..aztán kettesbe akart  beszélni Alival ..hát hagytuk..majd el kezdett vele erőszakoskodni..mikor Benji,Ryan,és Justin meg védte Alit.. amit meg is köszönt nekik.de haza akart menni de nem engetük hisz bármit csinálhat vele az a barom..kicsit pityorgott.. meg vigasztaltuk...Majd mivel feszült volt  hangulat..Benji ki találta h üvegezzünk más néven felesz  v mersz játékot játszunk..mindannyian beleegyeztünk ....Benji pörgetett és pont Alitól kérdezz ki használva az alkalmat..
-Kivel feküdnél le hármunk közül? ~Benji..
-Justinnal :) ~Ali
-hát kösz -.-" ~Benji

Justin csak pirult..és kancsingatott Alira én még lökdöstem Justin .Aztán Lillus pörgetett az üveg rám mutatott ..én mertem és az volt a feladatom h valamelyik fiút meg kellet puszilnom (arcon) kivéve Justint mert őt nem lehet mert a pasim..én Ryant választottam nem tudom miért..és láttam Justinon h nagyon kivan..Justin nagyon féltékeny Ryanra. pedig a legjobb  barátja..mikor sátoroztunk akkor is át kellet vennem a ruhám mert Justin szerint túl rövid volt és Ryan az én fenekem bámulta..:// mind1 Justin már csak ilyen..Na jó ..be vallom én is tudok féltékeny lenni de hát nézzetek Justinra melyik lány nem szereti? az a lány egy vak..csak rá kell nézni *.* Ryan pörgettet Justinra mutatott az üveg..és Justin is mert..neki azt a  feladatot adta Ryan h csókólja le szájon Ali-t ..szemeimmel meg tudtam volna ölni Ryant..ekkora egy idiotát nem látot a világ..-.-" Justin nem válalta (ajánlom is neki) ezért bünti :// VETKŐZÉSII *.*  a pólóját kellet le vennie..*-* Ezt a játékot abba hagytuk mert ebből szakítás lesz..már este 5 óra van hogy el ment az idő..és jó volt vissza menni a gyermekkorba és kicsit kikapcsolódni..aztán meg néztük a "Felhők felett 3 méterrel" Mikor vége lett Lillusék haza mentek.és Ali is ..Benji tiszta  mérges volt h még egy csókót se adott neki Ali mert ő minden nőt meg kap akit csak akar Benji szerint..Justin és Benji készülödőt Lil.Twist szülinapi bulijára ..Justin hívott h menyek vele de semmi kedvem jó pofizni miközbe utálom és szerintem rossz hatással van Justinra ahogy Benji is xd Szóval  a srácok zuhanyoztak én addig rendet raktam..Majd fel mentem a szobámba addigra Justin kész lett..Mondtam neki h ne csajozzon és ne piáljon túl sokat és h vigyázzon magára..El mentem Benji szobájába.. ő is kész volt ...beszélgetünk..Majd vissza mentem Justinhoz..néztem ahogy készülődik..Istenem hogy  tud valaki úgy szeretni valakit ahogy én szeretem Justin?! Majd be jön Benji meg kérdezni h mikor indulnak..
-Halod haver,neked nincs egy szexi húgod? ~Benji
-húgomról kopjál le..~Justin
-ááh szóval van.~Benji
-igen van~Justin
-és hány éves..~Benji
-6..~Justin
-kezdhetél volna ezzel ~Benji
-biztos nem jösz bébi ? ~Justin
-nincs kedvem menyetek csak..~Én

A srácok  el mentek ...én egyedül vagyok a nagy házba..úgy döntőttem h ereszteka  kádba fórró vizet és kicsit lazítok pezsgővel :).úgy is lett..be dugtam a fülhallgatót a fülembe és hallgattam a zenét..majd csörgött a telóm..ki hangosítottam..a ki jelző Justint mutatott de nem ő szólt be..hanem Selena mi a pi**a gondoltam magamba..
-hello?!
-csak szólni akartam  h  ne várd estére haza Justint..már hiányzott a csókja..puszi Selly
Én neki ba**tam a telefont a falnak és írni kezdtem..Gomez figyelmeztettet h el veszi tőlem Justint...ez a nő tényleg mindenre képes..az agyam azt diktálta h menyek és keresem meg Justint h vágjak neki le egy pofont és hadjam ott..de a szívem azt  h ..nézzem el neki mert szeretem ..és 100% h igazat mond Gomez mert Justin telefonja miért lenne nála....Én most olyat mondok el amit még soha senkinek..még Justinak sem. én úgy érzem h kettőnk közt nem fog működni..mert mindig valaki közénk áll amiatt össze veszünk.fáj ki mondani de az egész kapcsolatunk egy álom világ és SOHA nem lett volna szabad bele vágjunk..és most nem fogok csinálni semmit azon kivül h le fekszek....és tudjátok mit?! azért se..fogom meg adni  azt az örömöt h át adom Selenának Justint.nem fogok szakítani Justinnal..mert nagyon szeretem sajnos..:( Justin és az én világom egészen más..Justinnak arra van szüksége h csajozzon..Mind1..kicsi sírás után elaludtam..kb 30 perc el teltével arra keltem fel h Justin le fejelte az ajtót.. gondoltam magamba "meg érdemelted remélem fájt" kicsit gonosz gondolat de igy éreztek akkor. este 9 óra volt..elég korán..van még.és Benji is meg jött,,fel ébredtem utána nem tudtam aludni Justin oda jött hozzám látta rajtam h valami bajom ..
-mi baj? történt valami?
-tudod Justin,azt szokták mondani h "soha ne legyen valaki a  mindenned mert ha el veszited akkor semmid nem lesz "

Justin nézet rám a gyönyörű gesztenye barna szemeivel ..csak ennyit mondot "le fürdök és meg beszéljük oké" majd hajolt hozzám h meg puszil de el húztam a fejem..majd mikor végzett egy boxerben állt előttem alig bírtam ki h ne csókóljam le..de most harizok rá :// oda jött hozzám..és meg kérdezte h mi a bajom..és közbe az arcomat simogatta..én rá szóltam h ne érjen hozzám.
-neked mi a bajod?
-nem kellet volna smárolnod Gomezzal..
-te ezt honnan tudod?
-áááh szóval nem tagadod ~emeltem fel a hangom
-nem,miért tagadjam
-bazd+ ilyen nincs ekkora pofátlanságot..Justin te szórakozol velem?
-ne haragudj
-de,haragszok és nem érdekel a bocsánatod..
-Justin ez a  4.esett h meg csalsz és meg bocsáltok.. ha szereted akkor menj hozzá
Teljesen ki akadtam...Justin azt hiszi h mert ő sztár neki mindent szabad..és már elegem van belőle..Majd át mentem Benjihez kiabálva közbe Justin utánam..
-Benjamin..mondd meg ennek a személynek h nem akarom látni és ne kövessen..
-azt üzeni h ..
-halottam ,nem vagyok süket ~mondta kiabálva Justin
-ne kiabálj!~mondtam üvöltözve..
-te ne kiabálj..
majd Benji nevetett..
-te meg mit nevetsz? ~mondtuk egyszerre Justinnal ...
-olyanok vagytok mint egy házaspárok.. ~Benji
Majd mentem vissza a szobámba..kiabálva Justin meg utánam..
-akkora egy idiota vagy Justin..
-te meg egy idegfeszítő vagy..
-én vagyok idegfeszítő..egy kibaszott idegszálam maradt és te azon lépkedsz..elegem van belőled..érted? h te egy sztár vagy neked minden szabad..azt hiszed h azt csinálhatsz amit akarsz..le jönnél a földre? mert te a felhők érzed magad..~ordíbáltam Justinnak
-ez hazugság..
-egy szemétláda vagy ...
-ne sértegess ..ha ennyire utálsz miért vagy velem.?
-Kurva életbe..rohadtul szeretlek de te ezt nem értékeled csak játszadozol velem? miért csinálod ezt velem? csak ki használsz mindig meg csalsz..és én csak végig nézem igaz? mond a szemembe h nincs igazam? ~ezt már sírógörcs közbe mondtam
-igazad van és sajnálom én is nagyon szeretlek..
-Én ezt nem érzem...
Majd ki mentem a konyhába ki vettem a dinnyét mikor ideges vagyok meg tudok enni 5 egész dinnyét..
-mit csinálsz?
-nem látod?! ürlényekkel tartom kapcsolatot -.-"
-miért vagy flegma?
-hagyáá máár ..
-nem hagylak..
-Justin fogd már fel h VÉGE eddig tartott szép volt jó volt..menyél szaladj Selenához csinálj neki 5 gyereket ..vedd el feleségedül áldásom adom rátok..esküvői meg hívót küldjél ..
-ugy viselkedsz mint egy öt éves..
-te meg mint egy idiota..ja várjunk csak az vagy..
-te meg hisztis pi...
-tessék csak mond ki..ne félj nem szaladok a paparazzohoz el mondani..milyen igazábol Justin Bieber...
-miért vagy oda egy csókért..?
-neked nem számít semmit?
-ááh oké értem..akkor holnap minden pasit le csókólók akit meg látok
-úgyse mered
-óó de hogy nem..tudod mit?
-hm?
-most le smárolom Benjit
-NEM,.NEM,NEM,NEM
-csak h én nem vagyok olyan szemét mint te és tudod mi az érdekes..mikor Nicol azt hazudta h le feküdt velem te egyből mentél pakolni és szakítottál velem és hiába könyörögtem ,alázkodtam neked h Justin nem csaltalak meg nem hittél rá adásul olyat löktél rajtam..h el estem de te ezt is el felejtetted..
-nem felejtettem el ..nem tudtam azóta se meg bocsátani magamnak ..
-oké..jó éjt..
-annyi dinnyét eszel h lassan a füleden jön ki..
-ne nevettess mikor haragudni probálok rád..
-csókólj meg..
-kösz azt nem!

Majd be mentem a szobába Justin jött utánam..majd át ment Benjihez..
-héé haver segíts már te értesz a nők nyelvén..
na figyelj "haver" én nem tudok tőletek aludni fél 10-kor viszitek az egész házat ..el basztad igy jártál ..
-de együttérző vagy halod..na csá..

Justin szemszöge..

A rohadt életbe ..ezt nagyon csúnyán el rontottam ..fogalmam nincs miért csókóltam le Selenát de meg tettem ..sajnos..és most érzem h vége..ilyennek még nem láttam Amy-t és meg értem már 4-szer csaltam meg ..és meg bocsátott de most nem fog és  meg értem..én hibám...de egy probát meg ér..Be megyek hozzá...
-Szeva,kéne a testem mi?
-1.ne vedd át a Benji stílusát 2.nem..jó éjt.

Majd oda jött hozzám Justin mert én már az ágyban voltam és csókólgatni kezdte a nyakam..majd a szám..majd vette le  a pizsim felsőjét..és én engedtem neki..mikor újra a nyakamat csókólgata közbe simogatta a combom és egyszer csak meg szólal "Selena" én akkor nagyon ideges lettem és azt mondtam h "menyél a francba" tudom h el tévesztette de még ilyenkor is rá gondolni..mert csak akkor szokták általába az emberek más nevét mondani ha rá gondolnak..el aludtam nagy nehezen..Justin meg fogta a kezem..én hagytam neki mert hiába haragszok rá nagyon szeretem és nem akarom el hagyni ...Reggel nehezen keltem fel mert keveset aludtam az éjjel..le mentem a konyhába csak én voltam fent egyedül..ezért úgy döntöttem h csinálok rántottát mindenki számára...ezért fel öltőztem és el szaladtam a boltba apróságért..és úgy éreztem h figyelnek de nem ez az első alkalom nem is foglalkoztam vele..meg vettem ami kellet és el indultam haza..majd valaki fel lökőt..de szándékosan majd megint úgy éreztem h valaki figyel..el kezdtem szaladni..és halottam h a hátam mögött szalad valaki ..meg fordultam és el tűnt..alig vártam h haza érjek..meg csináltam kaját ..majd a többiek fel ébredtek a szívem a torkomba dobogott ..nagyon meg ilyedtem és 100% h Gomez küldött rám valakit.. meg köszönték a többiek h csináltam reggelit majd le ültünk kajálni..nem meséltem senkinek h mi történt reggel..mikor Justin meg szólal..
-Amy,tudod milyen nap van holnap?
-nem,miért?
-agusztus 13
-tényleg a szülinapom..
-mit kérsz?
-már eleve az ajándék hogy az enyém vagy...

Majd meg reggelizünk el pakoltam majd anyáék el mentek le pihenni mert nagyon fáradtak és nem sokára mennek dolgozni..mi Justinnal cikiztük Benjit h még egy csókót se tudot adni Alinak mert tudtok h ez idegesíti ..és mit ad isten ..pont jön Ali h itt hagyta  a telóját BENJINÉL..:$$ szóval ők lefeküdtek..azta nézzünk egymásra Justinnal aztán mikor el ment Ali el kezdtük faggatni..és kajak le feküdtek eddig bírta Ali..ez a  Benjamin gyerek tényleg nem semmi...Justinnak el kellet mennie valahová én meg Benji nézztük a nappaliba a tévét és közbe Benji valamit irt..majd meg kérdeztem tőle h mit ír és azt mondta h egy rap szöveget és h milyennek tartom..nagyon jól csinálta nem si tudtam h tud reppelni..és én is benne vagyok :D

Gyere,gyere rázzad a segged,
Benjamin nyomatja a reppet.
Érzed h a lelkünk egyszerre mozdul,
tekerd meg a  csipőd ne a gép előtt kockulj!
Nyomják az öregek és nyomják a papok,
ettől hallanak a süketek és látnak a vakok.

Dobol minden fiú arc és szaval minden kripli,
lazul minden hippi,és rázzák a dzsipszik.
Lehetsz fehér vagy fekete a lényeg,
hogy erre tekerd meg.
A csípőd igen a  csípőd.A tested forró
a nyelvem meg csípős.
Ma éjjel az ágyban tuti nem leszel egyedül..
Te leszel az a  csajszi aki majd beleül..!

Abba amit a legjobban szeret,
Túl szexi nemek,én meg túl messzire megyek.
Ütnek a szerek és rázzák a  bukszák.
Dobd le gádzsidról az összes cuccát..
Ez a dallam be járt miden utcát,
A szíved az dobban,a ritmus az pulzál.
Mutasd meg az igazi lényed
Show time van tesó ilyen az élet.

Mindannyian tudjuk h mi van a bugyiban,
Ezért minden este BULI VAN!
Mozdul minden csávó ,mozdul minden csaj,
a szomszédok nem vágják mi ez a  ricsaj...
A meló meg a suli kicsikét várhat..
A Benji meg az Amy le döngöli a  házat..!

Csillogó homlok és izzad a tarkó,
szórd el ma este az összes magod,
vedd meg  a gárét  és mondd meg a frankót!
Holnapra tőle kapod el a kankót..
Ez dankór?
Nem,csak így rázom,
és közbe testvérem el magyarázom.
Hogy milyen az aki rafinált
ne szórakozz baby tudom a tarifát..

Csóki csajszi,csókot lopnék,
bennem van 10 el rontott koktél.
Ezért ma este meg tekerem,
és minden gondom el feledem 
HÉ ÁLJ! BULI VAN!

Kezeden a  sárkány és táncol a  herceg ,
boldoggá teszem minden perced!


Elég jól sikerült elsőre  szerintem,meg fogom mutatni Justinna :) hátha lesz valami belőle :DD úgy döntöttem h kicsit le fekszek.. így el döltem a kanapéra nem sokra rá el is aludtam..arra ébredtem fel h Justin meg érkezett és h apa be hívta a dolgozó szobába akar vele beszélni..kicsit izgatott volt láttam rajta..

Justin szemszöge..

huhaa nagyon izgulok mert Amy apukája Ádám nem birja a  fejem ..és most izzad a tenyerem h mit is mondthat ..kopogtam és be mentem....
-Jó napot! ~köszöntem félénken..
-szia Justin..
-miben segíthetek?
-Láttam egy újságot amin a  címlapon csókólozól egy másik lánnyal..
-igen,hülyeséget csináltam de ezt meg beszéltük Amyval..
-hányadik alkalom ez? nem akarom h csalodott legyen a lányom és h fájdalmat okoz neki,legjobb lenne ha el hagynád..
-én szeretem a lányát ..ne kérjen tőlem olyat amire képtelen lennék kérem..
-és ez az új dalod..milyen szövege van..nem gondoltál arra h tizen évesek és hallgatják..?
-én....őő...ő
-te csak csalodtást okozol Amandának...még ő otthon volt te más nőkkel ..
-én nem...az csak egy tévedés volt..
-ti nem illetek össze..nem fog müködni...ha még egyszer fájdalmat okozól a lányomnak. akkor nem álok jót magamért..
-de össze illünk uram..és nagyon szeretem a lányát..
-ezt már hallotam és nem teszel érte semmit h el higyem..és most el mehetsz..
-viszlát..

Valahogy éreztem h rosszat akar mondani és igaza van sajnos..el költőzök nem birom tovább Ádám nem bír engem és itt csak agatok..

Amanda szemszöge..

Úgy látszik vissza aludtam :$$ fel mentem szobába Justin pakolt a börőndbe..
-Justin mit csinálsz?
-pakolok..
-mi? miért..
-figyu..el költőzők ..
-azt látom de mit mondott apu?
-látta az újságot ahol csókólozók Selenával és az új dalomat is a Lolly-t és ..mondta h nem illünk össze stb..nem bír engem igy nem lehet élni..én most haza megyek téged nagyon szivesen látlak a házamba és a családom is..
-apu nem tud semmiről..várj egy pár percet..

Felháboritó ..apu hogy jön ehhez h Justinnak ilyeneket mondjon..semmi köze ahoz h mi történik kettönk közt..el mentem apához és el mondtam neki h száljon le rólam és Justinról..és ha Justin el megy megyek vele..és bocsánatot kellet kérnie Justintól nem fogom engedni h el menyen ki fogja reggelente mondani nekem h "Jó reggelt hercegnőm" hiányozni fog az h Justin mellkasán alszom el..és nem fogok apuhoz szólni egy darabig..Justin ahogy pakolt a bőrőndbe én pakoltam ki..s végül meg győztem h maradjon..Majd el mentünk a Lillushoz gyalog..majd megint éreztem h követnek..mondtam Justinnak és el meséltem neki a reggeli sztorit és h szerintem Selena műve Justin azt mondta h csak be képzelem..lehet h igaza van nem tudom...mentünk tovább..még két lány csinált képet Justinnal..én addig ki álltam a képből..majd egy paparazzi oda jött hozzám és kérdezősködőtt én mondtam h most nem akarok válaszolni de udvariasan és ő erre "válaszolj ha kérdeztelek ribanc" és el kezdett lökdösni és ráadásul férfi volt..én mondtam neki h hagyon békén de jött felém majd jött Justin...és kiabált vele h hogy mert hozzám nyúlni és h hogy jön ahhoz h igy beszél velem majd a földhöz ba**ta a fényképezőgépét..ezt még szoknom kell...:// El indultunk Lillushoz ott egy kisebb meg lepetés várt minket mert ott volt a 11 éves Tiffany (Lillus húga) És ott volt Maria (Lillus anyukája) Olyan jó volt látni őket Lillusnak már hiányoztak ..és a kis Christ is dajkálta a nagyija.^^de Tiffany meg változott be zárkodott a szobába és fel hangosította max hangerőre a zenét és nem enged be senkit..Lillus azt mondta h enni se akar..majd Ryan be kopogtatott de előtte Lillus is és anyukája is de nem engedte be őket..én is probáltam de semmi..mikor Justin kopogott be hozzá egyből be engedte..
-Szia,be jöhetek..
-Justin?!
-igen én vagyok..
-gyere be..
Tiffany sírt...
-mi a baj..?~öleltem meg Tiffany-t /Justin/
-Anyáék el felejtették a szülinapom..és hát van egy fiú..:$$
-Boldogot ..!! fiú? le cseréltél? :DDD
-Juutseen *.* téged jobban szeretlek nyugi..de ő is nagyon tetszik..de ő nem vesz észre és most össze jött egy csajjal ..és én végig nézem ahogy egymást nyalják-falják és azzal cikkiznek mert hogy nem hiszik el h taliztam már veled..
-Ezért ne legyél szerelmes...és azt meg oldhatjuk..holnap hány órád lesz?
-5..
-nagyszerű érted megyek oké?
-meg tennéd?
-igen :)
-ahww annyira szeretlek <3
-én is..
-am az előbb azt mondtad h ezért ne legyek szerelmes..
-igen?
-akkor te nem vagy szerelmes Amy-ba
-de ,teljesen bele vagyok zúgva..
-hamár itt tartuunk :D igazak a pletykák..olyanokat olvastam...kajak le smároltad Selenát ? :O és mi volt az a  vitatkozás Selena és Amanda közt :$$ mindent tudni akarok..
-nos..igen igaz h smároltam Selenával..
-juuuujjjj :$$
-:DD látom jobb kedved lett ..
-igeen ..és halottam az új számod és ááhh elsözőr nem hittem a fülemnek h te  énekelsz benne de szerintem nagyon jó lett..
-örülök :) de te hány éves vagy ?
-12..lettem ma ha már nem tudják a többiek..://..
-nem akarsz le jönni a többiekhez?
-nem..
-na gyere :))
-na jó ..:D csak a  kedvedért..

Aztán..Justin el mondta h mi a baja a Tiffany-nak...és el felejtkeztek a szülinapjáról de még én is :$$ ahww szegény csajszi..majd kárpotoljuk és amint látom kicsit féltékeny Chrisre..is.Kicsit maradtunk és el mentünk haza..Justin az ütközbe azt mondta h béküljek ki apával mert nem szeretné ha miatta haragudnák rá..de amég nem szereti meg Justint addig nem szólók hozzá..Majd haza értünk..be mentünk a nappaliba csatlakoztunk benji-hez a tévét nézni rá kapcsoltuk a music channel-re és pont ment a Selena Gomez egyik száma és Benji utánozta ahogy énekel és ilyen gunyolodva meg szakadtunk a nevetéstől..aztán csöngettek én nyitottam ki egy 17-18 éves csaj lehetett és közölte Benjivel h terhes tőle..komolyan mondom sokkot kaptam....de látszót a csajon h "ribanc" majd elment azzal h még beszélünk Benjinek mondta..
-na most mit fogsz csinálni? el kell h vegyed ha meg fogja tartani a babát..
-nem fogja..és most össze vagyok zavarodni..
-te ennyire hülye vagy? ha feltudtad csinálni akkor neveld is fel!
-de hogy normális vagy?...

Majd be ment a szobájába ..nagyon ideges lettem hisz egy kis baba nem játék..
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.