Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8.rész:)))

2013.10.01

 Reggel mikor fel ébredtünk Justinnal egyből indultunk Lillushoz aki még aludt el kezdtem sikítozni BOLDOGSZÜLINAPOT Lillus..MSNSmiley - szivet rajzolo filc emoticon.(Justin fél mesztelenül volt és Lillus teljesen ki pirult)  és oda adtuk az ajándékokat Lillusnak nagyon örült főleg Justin ajándékának szerintem Lillusnak tetszik Justin amit nem csodálok .. de ha így is van nem sértődnék meg rajta ...szóval nagyon örült h nem felejtkeztem meg róla ...
Justin:
-hány éves vagy akkor?
-18.. (: 
Aztán jöttek a telefon hívások...Lillust hívta az anyukája és a kis húga Tiffany <3 annyira szeretem azt a kis csajszit 
-Boldog szülinapot nagy lányom..
-Köszi anyu <33
-Adom Tiffany-t
*Tiffany:
-Szia Lillus ,Justin ott van?
-Szia neked is és boldog szülinapot nekem nem? amúgy ja itt van..
-Justin Tiffany keres, akarsz vele beszélni?
-Persze..
*Justin:
-Szia Tiffany
-Szia Justin .. jól vagy..
-igen jól köszönöm ,szeretlek te kis angyal..
-komolyan mondod? én annál is jobban szeretlek <3 :$$
-komolyan... és azt el hiszem.. 

 Aztán le tették a telefont Justinnal hülyéskedtem h jaj Bieber bolondítod a törpéket és bolondulnak érted... Justin azt válaszolta h én meg érted bolondulok.. olyan aranyos  az életem részévé vált már nem tudnám el képzelni az életem nélküle és remélem ő is így van vele..fel öltöztünk mind hárman : 


       Az én ruhám: :)

 
  
 
Lillus ruhája : :)
 
Justin ebbe a ruhájába volt :)
 
 
Még volt egy meg lepetésünk  Lillusnak azt terveztük h el visszük egy étterembe és rendelünk egy nagy tortát (csokisat) mert az a kedvence szóval Lillus kérdezősködni kezdett h hová megyünk meg minden Justinnal nem árultuk el neki majd meg érkeztünk az étterembe rendeltünk csokis tortát .Justin várta a legjobban a tortát édesség faló macii :$$ meg hozták a tortát Lillus meg köszönte aztán neki láttunk a torta evésnek...nem tudtunk az egészet meg enni mert nagy torta (volt) 
 
Aztán el indultunk haza és egy újság árus előtt mentünk el és meg akadt egy cikken a szemem 'IGAZ A HÍR! Justin Bieber teherbe ejtette a 18 éves Amanda Luck-ot! tegnap voltak az orvosnál ki vizsgáltatáson és ki derült h Amanda állapotos de vajon mit szólnak hozzá a rajongók és a szülök?!' pontosan ez volt benne nem tudtam meg szólalni de már nem érdekelt  Justin átölelt és meg kérdezte h minden oké én bólintottam h igen aztán tovább mentünk Lillus el kezdett viccelődni 
-És lehetek a kis gyereketeknek a keresztanya? :D
*Justin : -Hát persze.. mivel igaz a hír..
-Kajak ? és nekem miért nem mondtátok ?
-Nem igaz ,vicceltem ...
-Oh értem.. hát jó be húztál a csőbe ...
-Hihi :P
Lassan vissza értünk a hotelba fel hívtam anyáékat és éreztem h látták mind a kettő újságot és igazam is volt anya le támadt h mi történt meg h miért vagyok a címlapon egy száll semmibe és h igaz hogy terhes vagyok én nem tudtam igazából jó indokot adni ezért csak azt mondtam h félre értés nem volt köztünk semmi komoly és nem vagyok terhes.anya hitt nekem szerencsémre aztán le tettem a telefont Justin kérdezte h ki volt az én mondtam h anya és h tudd a dologról és h hisz nekem Juss meg könnyebbült  aztán le zuhanyoztam ki festettem a körmöm meg fésültem a hajam ki választottam a ruhámat gyönyörű .. Juss is el készülődött Lillus is és lassan el telt az idő .. 7 óra lett a kis csaj "Laura" meg már vár minket  a Pláza előtt szerintem mind hárman jól néztünk ki az én ruhám és a Lillusé gyönyörű és hát Justinnak mindig jó volt a stílusa most is helyesen öltözött fel.. szóval be kopogtam Lillushozz h kész-e van és h indulhatunk mondta h igen és el indultunk megálltunk a Pláza előtt és a kis csaj nem volt sehol.. ott vártunk rá fél órát és már késésben voltunk mivel h 8-kor kezdődik a koncert és már 19:45 volt.. mondtam Justinak h induljunk mert le késünk így is .. Justin nagyon sajnálta  a kis csajt de hát ha nem jött el mi meg nem tudtunk h hol lakik így hát muszáj volt el indulnunk aztán késtünk 15 percet Justint fel hívta Scooter h hol vagyunk már mert a rajongók már várnak meg minden ... Mikor oda értünk én és Lillus a színfalak mögül néztük Justin koncertjét mikor azt  kiabálta  a mikrafonba h  boldog szülinapot Lillus ---> 
 
http://www.youtube.com/watch?v=eRe0rzlFOro 
És oda hívta magához .. Lillus nem mert oda menni mert annyian voltak de végül meg győztem Justin annyira aranyos volt (még most is) meg puszilta az arcát Lillusnak Aki el is pirult..aztán énekelt pár dalt és a koncert végén Juss ezt mondta :
-Hé,Belieberek tegnap olvastam h miket irtok Amandáról , tudjátok ő nekem nem akar semmi  rosszat szeret én is szeretem ..szóval létszives ne irjatok neki semmi olyan sértőt köszönöm és sziasztok, szeretlek titeket ! <3 a rajongók csak sikítoztak ..
Justin maradt alárini  és már késő is volt ezért én és Lillus vissza mentünk a hotelba taxival este már hideg van még nyáron is és mostanába sok a nyári vihar és épp h be értünk már el kezdett esni ..  aztán lassan meg érkezett Justin is ..
-Justin,nem rég voltál beteg , megint meg fogsz fázni..
-Tudom ,de a parkoló messze van a hotel be járatától pedig futottam is de, nem volt baj ?
-nem, nem volt ..
-Lillusnak tetszet a meglepi?
-Oo iigen egész úton arról beszélt ..
-Örülök.. ,de hol van a másik fülbevalód? :D
-Úristen el hagytam a fülbe valóm amit apától kaptam.. meg nézem a lépcsöknél ..
-Oké  addig meg csinálom a hajam ,
Le mentem egészen a földszintig meg keresni a fülbevalómat mikor meg találtam .. mentem vissza a a lakásba mikor találkoztam valakivel nem hittem a szememnek kit láttam hát Fuzsina volt a mi kis történetünk nagyon hosszú de el magyarázom röviden és tömören .. Már ovódába is együtt jártünk és suliba is nem birtuk egymást és nem voltam egy nagyon népszerű lány kb csak Lillus volt velem mert a Fruzsi el vedte tőlem őket csak Lillus maradt velem aztán kb 15 évesen még nem voltam annyira oda Justinért mint most de már akkor is kedveltem a zenéit és magát is aztán bele szeretem egy Máté nevű fiúba és Fruzsi rá jött h szeretem és el  vete tőlem  na azt már nem tudtam neki el felejteni még a mai napig se mert nagyon szeretem </3 de ő nem szerette Mátét csak azért csinálta az egészet h nekem fájon és idegesíteni akart ..és én mikor már alig gondoltam Mátéra akkor szerettem meg igazán Justin-t és Fruzsi igazából rajong Justinért még most is és most én is szív fájdalmat akartam okozni neki tudom h én nem ilyen vagyok de most ő is igy bánt velem ..ezért kiterveltem egy jó kis tervet..jó pofiztam neki ..
-Szia Fruzsi te hogy hogy it vagy?
-Szia ,hát csak úgy bajod?
Flegmázot velem de nem akartam vissza szólni mert akkor vége  a tervemnek..
Nem ,nem csak kérdeztem ,gyere hozzám meg hívlak egy pohár üditőre ..
-Hát oké , és még mindig oda vagy Mátéért?
-Már nem van egy kur*a helyes pasim..
-Oóó értem akkor elmodthatom h nagyon jó az ágyban..
-Nem érdekel Fruzsi lehett a tiéd ..
-Viccelsz ? nekem nem kell az a nyomi már van másik..
-Gondoltam ,de már menyünk akkor üditőzni..
 
Mikor be mentünk a lakásba le ült a kanapéra és meg látta Justinnak a sapiját és mondta is h tiszta olyan mint Justiné én mondtam neki h csak az én pasimnak is ilyenne van .. hát el hitte mikor ki jött Justin a fürdöből meg lepődőtt h ki az a lány el képzelhetitek hogy milyen arcot vágott mikor meg látta Justint már rá akart csimpaszkodni olyan ku*rvás mozdulatta volt (bocsi a csúnya beszédért) Justinon láttam h olyan furin nézett és a kezeit vedte le magáról de nem vagyok hülye h végig nézem ..
-Szedd le  a pasimról a mocskos kezeidet..
-Pasid ?? O.o
-Igen képzeld ...
Aztán le csókoltam Justint és természetesen viszonozta mint mindig és igy el keztünk csókolozni a hülye lány végig is nézte meg szólalok már el mehetsz . pápá.. tiszta megalázó fejet vágott és ki ment .. Justin meg kérdezte h mi volt ez és ki ez a lány el magyaráztam neki .. aztán Justin megint el kezdett csókolgatni mikor be nyitott Lillus..
-Hupsz,meg zavartam valamit csak nem tuttam h meg jött Justin..
-Semmi baj gyere nyugodtan ...
-majd holnap beszélünk nem akarok zavarni (és kacsintott) ;)
- Nagyon rendes Lillus nem gondolod?
-De igen, és ha már ilyen rendes használjuk is ki .
 
Justin Kb ilyen fejet vágot : 
 
 
 
Ami nagyon tetszet mert annyira aranyos :$$ Justinnal kb 1-2 percig csókoloztunk mikor egyre jobban közeledtünk az ágyhoz mivel 18 éves vagyok nem volt korán ahoz  a 'dologhoz' de későse  és éreztem h meg fog történi ... de nekem ez az első.. tapasztalatlan vagyok a témával kapcsoltasonan de majd valami lesz.. Justin elöször csak a a számat és  a nyakamat csókolgatta majd egy kis idő múlva le vedte rólam a polóját én meg az ővét .. már komolyabban csókólt mert már a nyelvét is használta :$$ már csak egy alsóneműben voltam és egy melltartóba voltam  Justin csak egy boxerba .. Justin el  kezdte csókolgatni a hasam a combom bele remektem ilyet még  nem éreztem ..mintha 100 lepke röpdösöt volna a hasamban
 
  Justin észre vedte h remegek é meg kérdezte hogy hagyjuk abba?! én mondtam neki h ne ... aztán éreztem h Jusztán tin birizkálja a melltartómat bizonyára ki akarta kapcsolni, segítettem kikapcsolni Justin örömére ..el kezdte a mellem maszirozni és puszilgatni ,mikor én kerültem felüre éreztem Jerry-t is :D :P és telt-múlt az idő és a alsóneműk is le kerültek és meg történt aminek meg kellet történnie :$$  Justin jó fej volt mert lépésről lépésre haladtunk a dolog felé és nem gondoltam volna h ilyen jó lesz elsőre :$$ amikor mind ketten el fáradtunk :// :$$ beszélgetni kezdtünk:
-Hé béby ,remélem neked is annyira jó volt mint nekem..
-Nekem nagyon jó volt ,és köszönöm h lépésről lépésre haladtunk.
-Ennyit meg tehetek ,és kérdezhetek valamit?
-Persze,mond..
-neked tetszik a vezeték nevem?
-aha,nagyon is ..
-akkor jó mert pár év és ez lesz neked is ..:$$ <3 
-Ohh,Justin imádlak.. <33MSNSmiley - szivek emoticon
-Én is nagyon..
Aztán elaludtunk Justin mellkasán aludtam el.. csodás volt... aztán reggel mikor felébredtem Justin még aludt adtam neki az arcára egy puszit :*  És fel keltem fel öltöztem meg csináltam a hajam ...  Justin is felkelt és egy csók csata volt... Justin meg köszönte a tegnapi éjszakát ... én csak annyit mondtam h nincs mit meg köszönöd nekem is jó volt.. és még olyanokat mondot h gyönyörű vagyok még mesztelenül is és h imád tiszta zavarba hozott de attól örültem is neki..  Én csak vigyorogtam ... és be kopogtam Lillushoz h pakoljon össze mert indulunk haza ilyen hamar le telt 1 hét .. aztán én is el kezdtem pakolászni  Justin cuccait is be raktam a börőndbe  aztán valaki csöngettet és ki találjátok ki volt az ?! hát Ryan Justin legjobb barátja akivel még nem volt szerencsém találkozni ... Justin nyitotta ki az ajtót én bent voltam a szobába pakolásztam  mikor meg láttam egy képek Justin ruhái közt .. és Selena volt rajta és  a hátulján az volt irva h SOHA nem felejtlek el annyi minden kavargott a fejemben de nem szóltam Justinnak eltettem a képet.. igaz h kicsit szomorúbb lettem h Justin szereti még Sellyt és engem ki használt... ki mentem a nappaliba és Ryan annyira aranyos 
-Szia,Amanda örülök h meg ismertelek..
-Szia, én is :), hozzak valami üditőt?
-Igen,köszi 
Mikor ki mentem...
-Hé haver, télleg ku*rva jó csaj... 
-Igen,tudom..de ne nézd a fenekét..
-jó rendben de nehéz nem nézni , ha majd szakitotok én majd át veszem..
-Arra várhatsz Ami csak az enyém ..
-Hát oké 
Már meg is jöttem itt az üditőd csak narancslé van most jó lesz?
-Igen ,köszi
-szivesen 
 Aztán ki jött Lillus ...meglepődő arcot vágott ... 
-Sziasztok
-Szia Lillus , ismered Ryan-t? 
-Persze,Justin legjobb barátja :)
Ryannak meg akadt a szeme Lilluson bizonyára tetszet neki amit nem csodálok Lillus szép csajszi ... Justin mondta h üljek mellé én mondtam h jó itt Ryan mellet Justin nézett csak h miért bánok igy vele de hát majd meg tudja ...  Nincs értelme együtt lenünk ha Selenát szereti :( sajnos, de ha őt szereti miért egyezett bele abba h járjunk?! én már nem tudom a szivemből ki törölni és ami tegnap este történt az már komoly dolog mivel már magáévá tett :$$ bár csak tegnap találtam volna meg a képet, nem mintha meg bántam volna a dolgot mert jó vele minden szempontból ... jól el beszélgettük az időt Ryan jött velünk haza /Los Angelesbe/ Justin kocsijával mentünk én nem akartam az anyós ülésen ülni (Justin mellet) de Ryan meg kért h hadd üljön ő hátul Lillus mellet mert tetszik neki hát bele egyeztem de csak Ryan kedvéért mikor úton voltunk már kicsit párás volt az ablak és rá hajtottam a fejem és ilyeneket firkáltam rá </3 Justin szeretlek  és :( meg hogy miért és stb... Justin oda hajolt hozzám és meg csókolt és meg kérdezte h mi a baj én nem viszonoztam a csókját amit nem tettem meg SOHA Justin mivel rám figyelt majdnem neki mentünk egy kocsinak:
-Úristen ,Justin oda figyelj!
-Hupsz,Bocsi de látom h valami baj van..
-Nincs semmi bajom..
Ryan meg hátul rá nyomult Lillusra rá tette a kezét a combjára amit Lillus szólidan le vette a kezét XD Lillus nem szereti a nyomulós pasikat mondjuk az is rá tett h Lillus olyan jól öltözködik és amilyen nacit fel vett hát kevés aza  fiú aki nem tud ellenállni .
Én el röhögtem magam, Justin az egyik kezével meg fogta a kezem én el húztam mert úgy éreztem érek annyit és meg érdemlem azt h el mondja mit érez ,és nem hazudik össze vissza szeret stb.. Ryan-t ki raktuk a háza előtt mikor el ment Ryan 
-Atyaég, ez a gyerek mindig igy nyomul? el kezdett fogdosni..
-Justin*: Őő kb ja ,és tetszel neki.. :D
-Nem akarok vele járni és senkivel még..
-hát jó... 
Lillust is ki raktuk a házánál már csak ketten maradtunk Justinnal kicsit feszült volt a hangulat .. Hát haza értünk át öleltem anyát apát és fel szaladtam a szobába és sirva fakadtam és elő vedtem a képet .. Justin jött utánam :
-Mi a baj? ,és nem fogadom el azt a választ h semmi mert nem sir senki ok nélkül
-Télleg nem tudod?
-Nem..
-Akkor el magyarázom..
-Mikor  pakolásztam a hotelba.. találtam a ruháid közt Selena fényképét és h soha nem fogod el felejteni felirat mennyj Sellyd-hez  csak azt nem értem h miért  csináltad ezt velem?
-nem félre értetted én téged szeretlek ..
-halottam már ezt a dumát és én meg te tegnap este ..jajj, hagyuk 
-Az régi kép ,én téged szeretlek béby..
-ezt a dumát már hallottam..
-Most télleg nem bizol bennem ? :3 
-Te mit szolnál ahozz ha találnál nálam egy épet Pl a Harry-ről?
-Hát..
-Na látod .. 
-kérlek most mennyj el!
-Biztos?
-Igen.. 
-hát jó.. 
Justin el ment meg szakadt a szivem </3 de hát rosszul esett ..
*Justin szemszöge..
Nem tudom mi lehet a baja Lillusnak talán rá jött h Selena járt nálam az ölötözömben mikor vége lett a koncertnek és adott az arcomra egy puszit .. vagy nem tudom .. de ezt nem hagyom annyiban én szeretem Amit ... el megyek Lillushoz hátha ő többet tud... mikor oda értem a házukhoz be csöngettem és Lillus nyitotta ki 
-Szia , Justin gyere be ..
-Szia,oké köszi..
-Szóval segithetek valamiben?
-Őőő hát Amanda talált egy képet Selenáról a ruháim között és haragszik rám ..
-Huha, te még..
-Nem nem szeretem Selenát csak Amandát.. de valamit el kell modjak mikor vége lett a pénteki koncertnek Selly be jött az öltözömbe és meg akart csókolni nem engettem de az arcomra nyomott egy puszit és lehet h meg tudta Ami ..
-Azta hát nehéz lesz ki békiteni..
-ugye segitesz..?
-Persze ... 
-Köszi , de hol van a Tiffany ?
-El mentek anyával vásárolni , ohh télleg kérsz valami ücsit?
-Nem ,köszi most megyek szia ..akkor beszélj Amival..
-Oké sziaa ..
Haza indultam anyáékhoz ... már elég rég voltam nálunk ..Mikor haza értem Jaxon és Jazmyn a nyakamba borultak anyáékat meg öleltem nem akartam el mondani nekik h haragba vagyunk Amandával sajnos :(.. aztán gondoltam el megyek Ryan-hoz el is indultam hozzá ...
Amanda szemszöge..:
teljesen ki vagyok.. Justin nélkül az életem nem ér semmit ... el megyek kicsit sétálni .. talán segit gondolkodni ..szóval el indultam otthonról jó sokáig sétáltam mikor kezdett sötét lenni el indultam haza és gondoltam levágom az útat  megyek a rövidebb úton de nem gondoltam volna h ott lesz 2 fiú akik rosszra valók voltak látszót rajtuk én próbáltam ki kerülni őket de jöttek utánam és olyanokat mondtak h szia cica baba meg el kezdek fogdosni és el kezdtem  orditani h vegyétek le a mocskos kezeteket rólam és már kezdtek egyre közelebb jönni és el kezdtem futni de huzztak vissza mondtam neki h még meg fogják bánni de nem törődtek vele mikor hozzám nyúltak le ütöttem a kezüket aztán el kezdtem kiabálni h SEGITSÉG,SEGITSÉG, 
-Hé haver ez nem a buzinak a barátnője..
-De az ..
-Ne beszéljetek róla igy ti szemetek..
-Miért ide jön a  puhány barátod és megver minket ..
-kb..
Aztán el kezdték a ruhám tépkedni .. én csak rugdostam őket de hát 2-en  voltak aztán megint segitségért ki a báltam.. mikor szerencsémre arra jött Justin ki szált és be  huzzót nekik egyet én csak sirtam mert nagyon meg ijedtem azt hittem meg fognak erőszakolni  ..de szerencsémre  meg érkezett Justin..
-Te mit keresel itt ilyen későn..
-Én csak sétálni akartam..
-Nyugi bébi itt vagyok nem csináltak veled semmi-t?
-Nem ,de tudod h szeretlek 
-tudom én is téged .. akkor most már nem haragszol??
-nem ,szeretlek és az a lényeg h szeretlek..
-IMÁDLAK <3 
Justinnal el kezdtünk csokolozni aztán el indultunk haza anyáék kérdezősködtek h mi történt de azt mondtam h semmi  át öltöztem ..Aztán Justint meg kértem h aludjon itt .. nem kellet kétszer mondani le fürödtem Justin is  aztán fel néztem twiterre már nem kaptam annyi rossz kritikát Justinnak hála  utána le feküdtünk és elaludtunk mert elég fáradtak voltunk ... 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.